Editura Conspress


Targul International GAUDEAMUS - Carte de invatatura 2017,
editia a XXIV-a, se va desfasura in perioada
 22 - 26 noiembrie
 la Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti.
 Va asteptam la standul 331, nivelul 7.70

Program de vizitare: 10:00 – 20:00
Initiat si organizat de Radio Romania, Targul International GAUDEAMUS Carte de Invatatura, „cel mai citit targ de carte de la cel mai ascultat radio” - va avea loc în intervalul 22 – 26 noiembrie, in Pavilionul Central Romexpo.
Invitatul de onoare al editiei cu numărul 24 este COMISIA EUROPEANA, prezentă la targ cu un stand generos si cu un program de evenimente bogat si variat, adresat deopotriva profesionistilor din industria de editare si publicului larg, de toate varstele.
Presedintele de onoare al Targului GAUDEAMUS 2017 va fi binecunoscutul dramaturg si jurnalist Matei Visniec.
Deschiderea oficiala a editiei 2017 a Targului International Gaudeamus Carte de Invatatura va avea loc miercuri, 22 noiembrie, la ora 12.00.
Ca si la editiile precedente, numeroase categorii de public vor avea accesul gratuit: prescolari, elevi, studenti, cadre didactice, bibliotecari, profesionisti din domeniile editorial/educational, jurnalisti, pensionari, persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, grupuri organizate. Pentru vizitatorii care nu se incadreaza in aceste categorii, accesul in incinta se va face pe baza biletelor (in valoare de 5 lei) si a abonamentelor de intrare (in valoare de 10 lei, valabile pentru toata perioada), care vor constitui totodata si suportul pentru Tombola GAUDEAMUS. Programul de vizitare este zilnic intre orele 10.00 şi 20.00.

Copyright © 2017. All Rights Reserved.